Logo
Одштампајте ову страницу

Хуманост Партизана на делу

Оцените овај чланак
(0 гласова)

dnsbt 3 (1)БЕОГРАД - Фудбалски клуб Партизан започео је акцију под називом "Да нам свима буде топло".

Акција Партизана има за циљ да пред зимске дане помогне социјално најугроженијима у нашој земљи прикупљањем одевних предмета – јакни, џемпера, капута, дуксерица, или било ког  зимског дела одеће. 

Акција Партизана трајаће до 22. децембра ове године.

Дародавци и добри људи вишкове своје зимске одеће могу сваког радног дана између 11,00 и 15,00 сати да достављају на стадион Партизана у соби бр. 216. 


Последњи пут измењено недеља, 28 октобар 2012 20:28
Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Најновије од Александар Цвејић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015