Logo
Одштампајте ову страницу

Хуманитарна манифестација Уже наде

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ropeofhopeСпортска организација Авантура парк, организује хуманиратарну манифестацију Rope of Hope(Уже наде), 21. и 22. септембра у Београду, у оквиру које ће се учесници спуштати са Авалског торња.

 

Rope of Hope је јединствена хуманитарна манифестација, која има за циљ да окупи заљубљенике у авантуру и изазов, уједно спремне да помогну другима.

 

Ова, пета по реду, манифестација одвија се са циљем да се помогне Милану Гимишу.

 

Милан Гимиш има 39 година. Пре само четири године био је радник Хитне помоћи, планинар, инструктор плеса, а онда је живот одлучио да га веже за кревет. Констатован му је тумор на мозгу и 2015. морао је да се оперише. Након прве операције остао је без вида на једном оку и слуха на једном уху. У међувремену је имао још неколико операција, тако да је у овом тренутку скоро потпуно слеп, оштећен му је центар за равнотежу и веома тешко се креће. Тренутно се налази у болници у којој је константно скоро месец и по дана. Милан је самохрани отац, живи са мајком и ћеркицом од 10 година у изузетно тешким условима, у трошној кући на Вождовцу. Његова примања су мања од државног минималца, а других примања немају. Милан је цео живот посветио помагању онима којима је помоћ најпотребнија. Осим што је радио у Хитној помићи, у слободно време бавио се добротворним радом са децом и спасавањем животиња. Сада је њему потребна наша помоћ. Милан је и сам био донатор учествујући у манифестацији Rope of Hope, стога овогодишњи спуст желимо да посветимо њему. Сав прикупљени новац биће намењен њему и његовој породици.

 

Овога пута локација је торањ на Авали, симбол Београда и један од највиших објеката у околини.

 

Висина са које ће се учесници спуштати износи 106 м.

 

Учесници се пријављују и уплаћују износ који су спремни да донирају за спуштање са Авалског торња. Почетни износ не може бити мањи од 6000 динара.

 

Учесници са највишим понудама имаће прилике да се опробају у спусту. Целокупан износ који учесници уплате намењен је Милану Гимишу.

 

Више информација о самој манифестацији и начину пријаве на ropeofhope.club.

 

Придружите се и допринесите овој хуманитарној акцији тако што ћете са Вашом публиком поделити вест о одржавању манифестације.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 19 септембар 2019 12:37
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015