A+ A A-

"Добри чивилуци“ ускоро на улицама Ниша

Оцените овај чланак
(2 гласова)

mediacraftttttttУ петак и суботу, 25. и 26. октобра, Нишлије ће добро очувану гардеробу коју више не носе моћи да окаче на "Добре чивилуке", који ће их чекати на углу Светозара Марковића и Обреновићеве улице од 10 до 17 сати.

 

Одећу са чивилука моћи ће бесплатно да узму сви они којима је потребна.

 

Ову јединствену акцију, током које грађани Ниша имају прилику да покажу солидарност и истовремено са чишћењем сопствених ормара од вишка одеће, учине добро дело, компанија YISK.

 

ће организовати истовремено у још пар градова у Србији.

 

"Добри чивилуци" су први пут осванули прошлог пролећа на улицама Београда. Велики успех акције и огромна подршка на коју је наишла била је подстицај да YISK.

 

"Добре чивилуке" постави и у другим градовима и пружи и њиховим грађанима прилику да на овај начин постану део иницијативе која ће угроженим суграђанима обезбедити топлу гардеробу за предстојећу зиму.

 

Акцију "Добри чивилуци" компања YISK реализује у сарадњи са београдском агенцијом Block &Roll, која кампањом "10 добрих идеја“ обележава десетогодишњицу рада.

 

Извор: Кућа добрих вести/Јужне вести


Последњи пут измењено петак, 25 октобар 2019 11:55

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани