Кућа Добрих Вести

Login

Новогодишња акција фондације „Oсмех на дар“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

OSMEHDARХуманитарна фондација “Осмех на дар” ове године спроводи 15. по реду Новогодишњу акцију.

 

Главни циљ акције јесте прикупљање новчаних и робних донација (у виду слаткиша, сланиша, школског прибора, књига и нових играчака) ради прављења новогодишњих пакетића за социјално и здравствено угрожену децу широм Србије.

 

Прикупљањe робних и новчаних донација за пакетиће ће се одвијати у многим кафићима, предшколским установама, основним и средњим школама, спортским клубовима, козметичким салонима, на територији Београда, Новог Сада, Чачка, Руме, Ирига, Пећинаца,… На поменутим локацијама, у период од 5.11. до 20.12. биће постављење кутије за робне донације.

 

Због актуелне епидемиолошке ситуације, фондација није у могућности да спроведе “Осмехов фестивал лампиона” у Новом Саду, као ни остале уобичајене активности, па се у овој организацији надају да ће се што већи број људи придружити на овај начин – донирањем робних и новчаних средстава.

 

Фондација „Осмех на дар“ је прва студентска хуманитарна фондација, активна од 2006. године, а званично основана 2009. године. Основни циљеви Фондације су помоћ социјално и здравствено угроженој деци и деци са посебним потребама у Србији, ширење свести о социјалним и здравственим условима, као и унапређење и промоција културе и образовања, у сиромашним и неразвијеним областима широм Републике Србије (са посебним освртом на Косово и Метохију).

 

Додатне информације о акцији, као и локације на којима се прикупљају донације можете погледати на нашој инстаграм страници @osmeh_na_dar, фејсбук страници Осмех На Дар, као и на нашем сајту www.osmehnadar.org.

 

Рачун за новчане донације:

150-185138315 Директна банка

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 16 новембар 2020 17:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија