Кућа Добрих Вести

Login

Картица погодности “За наше хероје“ – ко се све прикључио акцији

Оцените овај чланак
(5 гласова)

nasherojdfdfdfdfdfКартица погодности „Наш херој“ je персонализована картица која омогућава одговарајуће погодности приликом плаћања роба и услуга код привредних друштава, правних лица или предузетника а намењена је нашим запосленима у здравственом и социјалном систему Републике Србије.

 

Програм подршке „За наше хероје“ кроз персонализоване картице погодности „Наш херој“, покренулa je Влада Републике а реализује га Министарство здравља РС у сарадњи са Генералним секретаријатом Владе, Народном банком Србије, Привредном комором Србије и јавним установама, уз подршку Програма Уједињених нација за развој (УНДП).

 

Корисник картице може бити запослени, лице ангажовано по другом основу или волонтер у установама здравствене и социјалне заштите и у објектима који су посебно одређени и припремљени за изолацију и лечење оболелих, односно заражених вирусом SARS-CoV-2 који непосредно пружа здравствену заштиту, односно спроводи мере и активности за лечење, здравствену негу и рехабилитацију пацијената оболелих, односно заражених вирусом SARS-CoV-2 и спроводи друге мере и активности ради спречавања појаве, ширења и сузбијања заразне болести COVID-19.

 

При остваривању права на погодности, корисник је обавезан да покаже картицу „Наш херој“, или дигитални еквивалент на мобилном уређају, као и свој идентификациони документ.

 

Картица „Наш херој“ је персонализована и не може се пренети нити на било који други начин уступити на коришћење другом лицу.

 

Картица погодности „Наш херој“ се користи на целој територији Републике Србије, односно није условљена местом пребивалиштава корисника картице.

 

Бројне су компаније које су се прикључиле овој акцији. Међу њима су и Ресторани, пекаре и посластичарнице Клас, Биг ица, фризерски сално и едукативни центар Nesha – Hair Styling Academy, Zepter Internacional, Esensa апотеке, трговина на мало Синко плус, хотел Радисон, ауто центар Баки, Цептер хотел Београд, Afrodite Mode Colletion – AMC, Техноманија, Вин Вин, ресторан Камел, фитнес клубови Non Stop fitnes, прозводња намештаја Блажекс из Крагујевца, велепродаја и малопродаја техничке робе Dudi Co.

 

Ту су још и модна кућа Луна, Алекс обућа, Гигатрон, Јумко, Симпо, Хоел Србија, обућа Марко, продаја и сервис бицикала Идако, ресторан Франш, фирма за дистрибуцију слушних апарата Audiovox, винотека Стари дани, Ауто центар Нептун, као и фирма за постављање водоводних, канализационих и климатизационих система Energy net.

 

Однедавно овој снажној екипи придружио се и Адлигат - Музеј књиге и путовања, Музеј српске књижевности и Библиотека Лазић.

 

Извор: Кућа добрих вести/Наши хероји

 

 


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија