A+ A A-

БУДИ ДЕО СЛОБОДНЕ ЗОНЕ: Конкурс за волонтере и волонтерке Филмског фестивала Слободна зона

Оцените овај чланак
(2 гласова)

konkurszavolontereФилмски фестивал Слободна зона тражи нова лица! И ове године расписујемо конкурс за волонтере! Све што је потребно су ентузијазам и љубав према филмовима, а нудимо прилику да се научи много о припреми и реализацији фестивала, као и да се бесплатно одгледају филмови који су на програму.

 

Највећи и најпосећенији филмски фестивал ангажованог филма у нашој земљи Слободна зона одржаће се по седамнаести пут, од 4. до 9. новембра. Фестивал Слободна зона доноси најбоље савремене, ангажоване арт-хоусе игране и документарне филмове из целог света! Успешност фестивала одликује и укључивање на стотине младих који својим ентузијазмом и посвећеношћу сваке године буду део тима Слободне зоне.

 

И ове године у плану је хибридно издање Фестивала – онлајн на ВОД платформи KinoKauch и са публиком у биоскопима у Београду, Новом Саду и Нишу, те позивамо младе филмофиле (који имају више од 18 година) и живе у Београду, Новом Саду или Нишу, и одговорни су и вредни, да се пријаве на конкурс, и проживе јединствено и узбудљиво искуство волонтирања на Слободној зони.

 

У зависности од афинитета и интересовања, волонтери ће имати прилику да раде у оквиру следећих сектора фестивала и тако добију потребна знања и вештине за послове којима планирају да се баве у будућности:

 

1.            Инфо пулт (комуникација са публиком);

2.            Промоција фестивала (припрема конференције за медије, писање текстова, помоћ при вођењу друштвених мрежа);

3.            Креирање фото и видео материјала;

4.            Служба за госте фестивала;

5.            Превођење.

 

Заинтересовани кандидати треба да до 3. октобра 2021. године попуне формулар који је доступан на сајту.

 

Сви волонтери и волонтерке након завршеног ангажмана добиће сертификат о волонтирању. Више информација могуће је добити слањем мејла на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем друштвених мрежа Слободне зоне Фејсбук и Инстаграм.

 

У току припреме и трајања фестивала биће поштоване све мере у складу са званичним препорукама Владе РС.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани