Кућа Добрих Вести

Login

У суботу 5. маја трка "Око Београда – Делта тур"

Оцените овај чланак
(0 гласова)

sa-starta-na-trgu-republike-uvodnaОмладински бициклистички клуб Београд организоваће у суботу 36. међународну трку „Око Београда – Делта тур“. Имаће две етапе. Прва стартује у 10 часова на Тргу републике.

Учесници (јуниори и сениори – елита) ће се на стази од 18 км борити за „Трофеј незнаног јунака“ до врха Авала. По подне је друга етапа (само сениори – елита) „Трофеј Београда“ која ће такође кренути са Трга републике али у 12,30 часова и после 110 км преко Панчева, Ковина и Смедерева циљ је око 15 часова код тржног центра у Раковици.

Генерални спонзор ове манифестације је „Стевчевић компани“. Прошле године млади бициклиста крагујевачког Радничког Дејан Марић победио је у генералном пласману пошто је у тријумфовао у другој етапи, друмској трци на 110 км.

Друго место у укупном пласману припало је његовом другу из екипе Светиславу Благојевићу који је био четврти у првој и трећи у другој етапи, а треће Николи Стефановићу из Партизана који је био други у другој етапи. Најбољи на брдским циљевима био је Дејан Марић.

У првој етапи 2010. од Трга републике до врха Авале победио је Горан Шмелцеровић из крагујевачког Радничког испред Александра Миливојевића
(Металац, Краљево) и Филипа Павловића из Партизана.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 09 мај 2012 17:29
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија