Logo
Одштампајте ову страницу

Портал за решавање станарских проблема

Оцените овај чланак
(3 гласова)

moja-zgradaБЕОГРАД - Интернет портал под називом Моја зграда, mojazgrada.rs, нови је вид концепта кућног савета, јер нуди станарима и компанијама услугу брзог повезивања, оглашавања и решавања станарских проблема.

На порталу се, рецимо, налази упутство како основати скупштину станара и детаљно објашњење због чега је важно да она постоји. Такође, могу се прочитати разни савети као што су – колико зграда може да уштеди на сијалицама или објашњење по ком закону је забрањено остављање реклама у поштанско сандуче.

Осим класичних информација, на порталу се налазе и огласи, где компаније своје услуге и производе могу да понуде скупштинама зграда, док са друге стране - председници скупштине станара заједнички могу да договоре набавке како би добили боље цене.

Ту су разни правилници, обавештења, упутства, закони, корисни линкови...
Интернет сервис је иницијатива младих активиста, односно њихова идеја за простор на интернету где се могу удружити, комуницирати и доносити одлуке станари који деле исту зграду.

                                       Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 05 фебруар 2013 13:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015