Logo
Одштампајте ову страницу

Помозимо Андрији Јанковићу да прохода

Оцените овај чланак
(2 гласова)

decakБЕОГРАД – Андрија Јанковић има пет година, живи у Београду и болује од церебралне парализе, а његови родитељи позивају људе добре воље да им помогну да њихово дете прохода.

Андрија је, наиме, како се наводи у информацији достављеној “Кући добрих вести”, "према старосној доби и постављеној дијагнози, кандидат за трансплантацију аутологних матичних ћелија на клиници "Stammzellen-Wien" у Бечу у Аустрији.

Цена третмана од 9.350 евра обухвата медицински третман и дводневни боравак на клиници за Андрију и једну особу у пратњи.

Уз то неопходно је прикупити још око 500 евра за тродневне трошкове смештаја и исхране и две повратне авио карте.

Андријини родитељи моле све људе добре воље да им помогну да њихов син оде на ту операцију и коначно прохода, наводи се у њиховом апелу за помоћ који можете видети и на фејсбук страници: facebook.com/PomocAndrijiDaProhoda

Мали Андрија је до сада, уз помоћ физиотерапеута успео да седи, пузи и стоји уз придржавање.

 

Како можете донирати средства

Породица Андрије Јанковића је објавила и бројеве жиро рачуна на који се могу уплатити средства за потребе операције у Бечу.

Ови подаци налазе се и на горе наведеној фејсбук страници.

Број динарског рачуна: 160-5100100383465-63
број девизног рачуна: RS35-160-5130201114712-69

 

 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 март 2013 18:33
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Најновије од Агнеза Трпковски

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015