Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за наставнике "Дигитални час"

Оцените овај чланак
(3 гласова)

digitalna-skolaБЕОГРАД - Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација расписало је наградни конкурс за наставнике основних школа под називом "Дигитални час", с циљем подстицања употребе информационо-комуникационих технологија у наставном процесу.

Право учешћа на конкурсу имају сви предметни и разредни наставници основних школа у земљи, који сачине и конкурсној комисији предају радове чија је садржина употреба ИКТ као наставних средстава у областима природних и друштвених наука, информатике, рачунарства и техничког образовања.
Укупан фонд средстава за реализацију конкурса ,,Дигитални час'' износи четири милиона динара, а биће подељена укупно 51 новчана награда за наставнике с најбољим радовима.

Наградни конкурс се реализује у склопу плана ефективне интеграције информационо-комуникационих технологија у систем образовања у нашој земљи, што је један од приоритета Стратегије развоја информационог друштва, коју је усвојила Влада Србије.

                                          Избор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 04 април 2013 12:09
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015