Logo
Одштампајте ову страницу

Састанак Милорада Додика и Алисе Марић

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BL(5)БАЊА ЛУКА - Милорад Додик председник Републике Српске састао се у Бања Луци са Алисом Марић, министром омладине и спорта Србије и њеним сарадницима.


Алиса  Марић је  истакла да је сарадња између Србије и Републике Српске веома важна, посебно у областима спорта и омладине.
- Председник Додик, са којим смо разговарали о спортским темама и афирмацији спорта, подржао је акцију “Фер - плеј је победа” чији је циљ да кроз сусрете са великим асовима, њиховим идолима, млади науче шта је фер - плеј, поштовање противника и толеранција у спорту – истакла је  Алиса Марић.
Милорад Додик је подвукао да је веома задовољан сарадњом и заједничким пројектима Министарства омладине и спорта Србије и Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске и додао да ће успешна сарадња бити настављена.
- Бања Лука  ће овог викенда бити домаћин три спортска догађаја: Европског првенства за кадете у одбојци, акције "Фер плеј је победа" и бициклистичке трке “Бања Лука – Београд” - рекао је Милорад Додиг.
    Састанку је присуствовала и министарка омладине, породице и спорта у Влади Републике Српске Нада Тешановић.
У делегацији из Србије били су и државни секретари за спорт и омладину Предраг Перуничић и Ненад Боровчанин, као и председник и генерални секретар Спортског савеза Србије Александар Шоштар и Дане Корица са сарадницима, председник Одвојкашког савеза Србије Александар Боричић, потпредседник Кошаркашког свазе Србије Дејан Томашевић и бројни истакнути спортисти. Присуствовали су и јавном часу толеранције и фер-плеја у ОШ “Борисав Станковић”, а планирано је да прате и утакмице на Европском првенству за кадете у одбојци.

Извор. Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 април 2013 18:34
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015