Кућа Добрих Вести

Login

Обука на рачунару за самохране мајке

Оцените овај чланак
(1 Глас)

БЕОГРАД - Удружење новинара Србије (УНС) позива незапослене самохране мајке да се пријаве на бесплатан пограм који обухвата обуке за рад на рачунару, објављено је данас на сајту УНС-а.

Заинтересоване колегинице – новинарке, могу се пријавити до 29. маја на и-мејл (е-mail) Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Потребно је да у теми електронског писма наведу  ЗА КУРС КОМПЈУТЕРА и да доставе кратку биографију која садржи контакт телефон и мејл адресу.

Полазнице програма најпре ће похађати основне курсеве рачунара, имаће могућност да прођу обуку за веб дизајн, као и курс активног тражења посла.

Програм се реализује у Београду, а полазнице ће бити у прилици да стекну Европску компјутерску возачку дозволу, ECDL сертификат.

Програм организује Међународна мрежа помоћи (IAN) уз подршку Међународног клуба жена.

Број полазница је ограничен. Удружење новинара Србије обезбедиће бесплатно похађање курсева за четири незапослене самохране мајке. Две особе моћи ће да крену са програмом већ крајем следеће недеље, а две у септембру.

Извор: Кућа добрих вести/УНС


Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија