A+ A A-

Борисављевић пети у Прагу

Оцените овај чланак
(1 Глас)


1PRAGborisavljevicjpgПРАГ - Милош Борисављевић, репрезентативац ЦЦН Металца освојио је сјајно пето место у трци “Награда Прага” на кружној стази од 80 км око Страхова и националног стадиона у Прагу.


- Борисављевић је био у бегу са још десеторицом бициклиста – каже Радиша Чубрић, селектор репрезентације. - Из њих била је јака груа од седам бициклиста, а затим главна група у који су били и остали српски репрзентативци. Према незваничним резултатима победио је  чешки возач испред Словенца Бајца.  Трка  је била одлична проба српским бициклистима пред СП у Тоскани од 22. до 29. септембра. Задовољан сам како су сви возили, конкуренција је била добра са бициклистима из Аустрије, Мађарске, Чешке, Словачке и Србије, тако да с новом дозом  оптимизма одлазимо на шампионат света и највећи изазов сезоне.
На СП ће стартовати у елити Иван Стевић (ОБК Београд). Милош Борисављевић (ЦЦН Метаца), Јован Зекавица и Марко Даниловић (Борац Чачак) стартоваће у категорији до 23 године. Код јуниорки возиће Јелена Ерић из ЦЦН Металца.
После Прага репрезентација се сели у  Словенију где ћемо радити два дана а затим, у среду 25. септембра  одлази у Фиренцу где ћемо чекати старт трка на шампионату света.
Јуниорке и бициклисти до 23 године стартоваће у петак 27. септембра, док ће  Иван Стевић, који је последњих десетак дана побољевао, у елити возити на изузетно тешкој стази у недељу 29. септембра.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 22 септембар 2013 19:42
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани