A+ A A-

Сремац два пута освојио Црвени чот

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1bicikl dkupbrdskicrvenicotБЕОЧИН - Небојша Сремац бициклиста Шида, водећи у генералном пласману “Дунавског купа” највећег такмичења аматера, мастерса и рекреативаца у региону, победио је две брдске трке у Беочину и учврстио вођство у генералном пласману.
Финална трка 21. “Дунавског купа” одћржаће се 6. октобра на стази  Сремска Каменица – Нештин – Поповица од 79 км.
Организатор “Дунавског купа” је клуб Елит из Новог Сада. Трофеј победнику је „Велика златна амфора” док “Малу златну амфору” добија екипни победник, Планирана је и награда „Петроварадинска калдрма” за укупног победника финалних трка.


Главна награда ове године биће  точкови НОВАТЕК, поклон главног спонзора “Дунавског купа”  фирме „Цикломанија интернационал”. Ова фирма дароваће најбољима и  артикле светски познатих брендова као што су ДМТ, ЛАС, „Новатек”, “Микрошифт”, “ИБН чејн”. Фирма “Виталикум” наградиће учеснике светски познатим суплементима „Био Тек” из САД.
Резултати, 25. трка “Дунавског купа”, брдска Беочин-Црвени чот, 11,5 км:
1. Небојша Сремац (Шид) 26:31 минут, 2. Милош Несторовић (Прогресив, Београд) 27:08, 3. Денис Ваштаг (Војводина) 27:24, 4. Бојан Карановић (Елит), 5. Стевица Нишић (Војводина) итд.
26.трка,  брдски хронометар, Бешеново-Црвени чот, 7,5 км: 1. Небојша Сремац (Шид)19:40,10 минута, 2. Бојан Карановић (Елит) 20:50,81, 3. Леонард Велбл (Ас-Апатин) 20:53,47, 4.  Милош Несторовић (Прогресив) 21:20,89, 5. Велимир Јовишић (Шид) 21:33,25 итд.

Извор: кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани