Кућа Добрих Вести

Login

Ивана Максимовић и Марина Симић у Дортмунду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1DORTMUNDsIMICMMAKSIMOVICIMAKSIMOVICДОРТМУНД - Ивана Максимовић олимпијска вицешампионка из Лондона, стрелац новог клуба “Академије Максимовић”и млада Марина Симић, јуниорска репрезентативка “Новог Београда Ушћа”, су до 17. октобра на припремама у Дортмунду у оквиру програма Олимпијског комитета Србије.


-Захваљујемо се Олимпијском комитету Србије на помоћи да у овом веома важном делу сезоне спроведемо припреме на први начни – каже тренер Иване Максимовић Мира Максимовић која ће у Дортмунду радити са овим такмичаркама.- Услови су изванредни, стрелиште је у целом свету познато као права мала “стрељачка лабораторија” и милина је радити.
Ивана Максимовић је у првој категорији ОКС у програму Рио 2016. док је Марина Симић у развојном програму ОКС за талентоване спортисте.
- Мени је сезона почела нешто раније, пре две седмице сам  освојила треће место на “Валтер купу” у Кевелару у Немачкој, али званично прво такмичење је 18. октобра  Куп Србије ваздушним оружјем у Новом Саду – каже Ивана Максимовић.- Мене очекује и прво коло Бундес лиге од 25. до 28. октобра. У Кевелеру, који се такмичи у севрној групи гађаћемо Миленко Себић и ја. Најважније такмичење до краја године је финале Светског купа у Минхену од 6. до 12. новембра.Зато смо ставили акценат на ваздужно оружје јер кристални глобус ИССФ у финалу Светског купа нишаним само ваздушном пушком. Има доста стрелаца на припремама у Дортмунду, атмосфера је по мало и такмичарска, па се и напорни тренинзи лакше подносе.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија