Кућа Добрих Вести

Login

Хуманитарни базар на Београдском сајму

Оцените овај чланак
(5 гласова)

bazarrrrБЕОГРАД - "Божићни базар", који једанаести пут организује Међународни женски клуб из Београда, ове године ће се одржати у недељу 1. децембра на Београдском сајму.

Продајом улазница и "ситница из целог света" пословне и жене амбасадора, које привремено живе у Србији, остварују значајан приход намењен за хуманитарне сврхе.
На овогодишњем празничном хуманитарном базару учествују представнице 33 земље, које ће посетиоцима Београдског сајма понудити производе по којима су њихове земље препознатљиве.

И ове године на многим штандовима посетиоци ће моћи да дегустирају специјалитете из многих националних кухиња, а препознатљиво обележје "Божићног базара" је и културно-забавни и дечји програм.
Свечано отварање је у недељу 1. децембра у 10 часова, а радно време Базара је до 16 часова.

Улазнице коштају 200 динара, а могу се купити у тржном центру „Ушће“, на трећем спрату и „Меркатор центру Београд“ на информационом пулту на улазу у хипермаркет.

Амбасада Грчке вас позива да посетите базар

Амбасада Републике Грчке у Београду Вас позива на традиционални Међународни хуманитарни базар, у организацији Међународног клуба жена, који ће се одржати у недељу, 01. децембра, од 10 до 16 часова у хали 2 Београдског сајма.
Амбасада Републике Грчке, уз подршку грчке заједнице, грчких привредника у Србији и других донатора из Грчке, учествује по четврти пут на овом Међународном хуманитарном базару са препознатљивим производима из различитих крајева Грчке.


                                                                                                                       Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 29 новембар 2013 10:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија