Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс за покретаче и покретачице

Оцените овај чланак
(3 гласова)

srbijaaaaБЕОГРАД - Примећујеш проблем у свом окружењу и желиш да се суочиш са њим? Верујеш да људи заједничким радом могу да учине живот бољим? Спреман си да покренеш акцију? Желиш да учиш, стекнеш нова знања и лидерске вештине? Живиш у Београду? Ти си идеалан кандидат за покретача или покретачицу Удружења грађана Србија у покрету.

Пријави се на тромесечну волонтерску праксу коју организује Удружење Србија у покрету од јануара до марта 2014. године.
Рок за конкурисање је 6. децембар.

Ко су покретачи и покретачице?

Покретачи или покретачице Србије у покрету су грађани од 18 до 118 година старости који желе да волонтерски преузму одговорност, покрену заједницу и промене окружење у коме живе.

Њихов задатак је да раде на решавању проблема спроводећи кампању организовања заједнице и обавезујући се да ће у периоду од три месеца:
- Посветити око 10 сати недељно волонтерском раду
- Окупити и покренути људе око себе да се прикључе њиховој кампањи

Тренинзи и вежбе
Изабрани кандидати проћи ће кроз интезиван програм едукације у оквиру "Фабрике промена" Србије у покрету. Тренинзи, којима ће будући покретачи и покретачице присуствовати, развијени су на Харвард Универзитету, а најбољи кандидати биће у прилици да науче да: организују заједницу, раде у тиму, спроведу успешно кампању, као и да унапреде своје лидерске вештине.
Сви заинтересовани кандидати треба да пошаљу свој CV на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. (За покретаче_Име и презиме) и попуне апликациони формулар.

                                                                                               Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 02 децембар 2013 10:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015