Logo
Одштампајте ову страницу

Фондација "Новак Ђоковић" покренула кампању за помоћ малишанима у Свратишту

Оцените овај чланак
(6 гласова)

noleeeeeeБЕОГРАД - Фондација "Новак Ђоковић" покренула је акцију под слоганом "Утоплимо децу", која се односи на прикупљање зимске гардеробе и обуће за децу и младе у Свратиштима у Београду.

Како овим малишанима никада није доста шалова, капа, јакни, ципела, чизама, и свега осталог што им помаже да се угреју, позивамо све грађане, који су у могућности, да нам се прикључе и буду део тима који помаже најмлађима у Србији.
Прикупљање одеће биће организовано у суботу, 14. децембра, од 10 часова ујутро до 22 часа увече, на другом спрату Делта Ситија на Новом Београду.
Помоћ је већ стигла из компанија "C&А" и "Обућа Павле", који су радо одлучили да дају свој допринос у овој акцији и покажу друштвену одговорност.
Партнери Фондације у овој акцији су компанија "Форма Идеале" и општина Нови Београд.
Због хладног времена и забрињавајућег податка да је на улици престонице у сваком тренутку преко 2.000 малишана о којима нема ко да брине, односно њихове сталне потребе за топлом одећом, оваква акција им је неопходна како би издржали зимске месеце.
На улицама Београда, по проценама, тренутно се налази до 10.000 деце.
Преко 70 малишана прошле зиме је сваки дан долазило у Свратиште, како би се угрејало, одморило, појело топли оброк и пресвукло.
Ове године се очекује још већа гужва и вапај деце у Крфској улици и Свратишту на Новом Београду.

                                                                              Извор: Кућа добрих вести/Фондација "Новак Ђоковић"


Последњи пут измењено уторак, 10 децембар 2013 23:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015