Logo
Одштампајте ову страницу

Котур победник "Новогодишњег цикло крос купа Новог Сада"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

1BICIKUPKOTUR2НОВИ САД - Лука Котур, млади бициклиста Партизана, победио је у генералном пласману за елиту у „Новогодишњем цикло крос купу Новог Сада“ сакупивши 45 бодова. Котур је славио и у последњој, трећој,  трци коју је у Новом Саду успешно организовао новосадски клуб Елит. У првом кросу новогодишње серије тријумфовао је Алекса Марић из Црвене звезда а у другом Бојан Ђурђић из Радничког (Крагујевац) који је заузео и друго место у укупном поретку.


Црно бели су у генералном пласману освојили три титуле, уз Котура победили су јуниор Александар Роман и  кадет Душан Веселиновић.
Код дама, прва у генералном пласману је Виолета Трифковић из Једноте (Шид) која је славила у  првој и трећој трци,  а била је друга у другој иза Милици Ракић (БК Нови Сад).
 Јуниорску титулу понео је сјајни Александар Роман из Партизана уз победе у све три трке!
Код кадета, најбољи је, укупно, био Душан Веселиновић из Партизана, победник прве трке и други у трећој трци. Био је за поен бољи од Марка Касаповића (БК Нови Сад), победника друге и другопласираног у првој трци.
Огњен Ђурашиновић из Једноте (Шид) је освојио титулу за млађе кадете са три победе у три трке!
Мастерс Једноте из Шида Слободан Радовановић, је први у укупном пласаману са три друга места у три трке! 1BICIKUPELITASTARTЗоран Живковић (Цикломанија, Крагујевац) је други са победама у првој и трећој трци. Победник друге трке Бранислав Матић (Фанатик) завршио је новогодишњу серију као трећи.
Последња трка је протекла у знаку бициклиста Партизана: освојили су три прва места, у категорији јуниора и кадета напунили су постоља, док су у елити имали првог и другог!
Пласмани „Новогодишњег цикло крос купа Новог Сада“ – трећа трка, елита: 1. Лука Котур, 2. Немања Амбруш (обојица Партизан), 3. Марко Ћурчић (Прогресив), 4. Давид Тикваревић (Прогресив), 5. Борис Поповић (Рис сајклинг Нови Сад) итд.
Генерални пласман: 1. Котур 45 бодова, 2. Бојан Ђурђић (Раднички) 38, 3. Б. Поповић 37 бодова итд.
Даме: 1. Виолета Трифковић (Једнота), 2. Јана Јоловић (Цикломанија, Крагујевац), 3. Неда Опачић (Про екип, Београд) итд.
 Генерални пласман: 1. Трифковић 27, 2. Јоловић 16, 3. Милица Ракић (БК Нови Сад) 11 бодова.
Јуниори: 1. Александар Роман, 2. Андреј Галовић, 3. Елведин Ћатовић (сви Партизан) итд.
 Генерални пласман: 1. Роман 45, 2. Галовић 36, 3. Милош Мандић (БК Нови Сад) 18 поена итд.
Кадети: 1. Душан Петрески, 2. Душан Веселиновић, 3. Андрија Јоксимовић (сви Партизан).
Генерални пласман: 1. Веселиновић 26, 2, Марко Касаповић 25, 3. Александар Мијатовић (обојица БК Нови Сад) 19 поена.
Млађи кадети: 1. Раде Воларов, 2. Роберт Ивић (обојица Војводина), 3. Никола Марковић (БК Нови Сад).
 Генерални пласман: 1. Звонимир Задро (Хрватска, Винковци) 21, 2. Воларов 17, 3. Антонијо Јовичић (Храватска, Винковци) 13 пена.
1BICIKUPŽENEПолетарци: 1. Огњен Ђурашиновић (Једнота), 2. Теодор Станковић Бојевић (Авалски соко, Београд), 3. Јован Тешановић (Војводина).
Генерални пласман:1. Ђурашиновић 34, 2. Станковић Бајевић 25, 3. Миран Лукадиновић (Хрватска, Винковци) 13 поена итд.
Мастерси: 1. Зоран Живковић (Цикломанија, Зрењанин), 2. Слободан Радовановић (Једнота), 3. Бранислав Матић (Фанатик).
 Генерални пласман: 1. Радовановић 46, 2. Живковић 41, 3. Матић 41 бод итд.

Извор: Кућа добрих вести


Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015