Logo
Одштампајте ову страницу

Продужите јелкама са бусеном живот и после новогодишњих празника

Оцените овај чланак
(3 гласова)

jelkeeeeБЕОГРАД - Расадници „Зеленила-Београд“ омогућили су свим грађанима да до 20. јануара могу да донесу преостале новогодишње јелке са бусеном, како би биле поново засађене.

План „Зеленила-Београд“, које се налази у улици Војводе Степе 205 и Марије Бурсаћ бб,  је да на већ унапред одређеним површинама обави садњу.

Ово је права прилика да се пошуме одређени делови Београда, с обзиром да температуре нису пале испод нуле, а то је управо добро време за садњу јелки, поручују из Зеленила.

Подсећамо да овакве акције Јавно комунално предузеће (ЈКП) „Зеленило-Београд“ одржава сваке године после новогодишњих празника и да су се показале веома успешним и корисним.

Зеленило увек препоручује да грађани пре него што се одлуче да своју јелку донесу, оставе је пар дана изван простора у коме се греје, како би се брже прилагодила новим условима.

                                                                                                           Извор: Кућа добрих вести/Беоинфо


Последњи пут измењено недеља, 19 јануар 2014 14:53
Ivona Nikolić

ИВОНА НИКОЛИЋ - Рођена је у Београду 1992. године и студент је новинарства. Професионално се бавила спортом, одбојком, што јој је била и прва љубав. Одлучила се за студије новинарства због наклоности према писању, читању и истраживању и жељи да своју радозналост усмери на праве вредности.

„Кући добрих вести“ прикључила се због могућности које пружа овај сајт у ширењу квалитетних, занимљивих, веродостојних вести које су данас далеко изнад већинe оних које пречесто срећемо у нашем новинарству.

Најновије од Ivona Nikolić

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015