Logo
Одштампајте ову страницу

Само двојица као туристи у Чачку

Оцените овај чланак
(1 Глас)


1cacaktreningtrkaarhivaЧАЧАК - Селектор за друмски бициклизам Радомир Павловић, сумирао је оцене после тренинг трке у недељу у Чачку на којој је учествовало 15 кандидата за репрезентацију:
- Тренинг је био успешан, захваљујем се на помоћи и сарадњи бициклистичким радницима чачанског Борца. Одмах се видело бициклистима недостају трке. Зато сам предложио да се у недељу после трке у Новом Саду за Куп Србије направи још један тренинг од 80 км од Новог Сада до Београда. Добру припремљеност за овакав интензитет рада показали су Борисављевић, Станковић, Даниловић и Стевић. Млађи бициклисти су имали помоћ иза аутомобила да достигну групу на тежим успонима. Једино су Никола Козомара и Дејан Марић били незаинтересовани за тренинг, јер су после 60 км имали пола часа заостатка. Срели смо их на окрету после 130 км, али су поново пустили групу и стигли на циљ са 45 минута заостатка. Тренирали смо приреме за завршницу трке на равном, припреме за циљ на брду и тимски рада после бега појединца или групе. БСС је сносио трошкове доласка учесника, за два пратећа возила и за ручак за 20 особа после тренинг трке.
Учествовали су Иван Стевић, Дејан Марић и Никола Козомара (ОБК Београд), Игор Антонијевић, Јован Зекавица, Марко Даниловић и Стефан Стефановић (Борац), Милош Миладиновић, Милош Борсављевић (ЦЦН Металац), Габор Каса (Спартак), Немања Амбруш, Лука Котур (Партизан), Ото Голубовић (Раднички), Марко Станковић и Украјинац Дмитри Пономаренко који је члан ЦЦН Металца за међународне трке. Нису се одазвали позиву Небојша Јовановић из ОБК Београда и Марко Полумирац из ЦЦН Металца.


У стручном штабу на тренинг трци, уз селектора Павловића, били су и Радиша Чубрић (ЦЦН Металац) и Предраг Прокић (Борац), а трку су пратили председник чачанског Борца др Владимир Милошевић и Драган Достанић директор чачанског клуба.
- Прошли смо кроз можда и најлепше делове Србије од Бељине код Чачка преко Пожеге, Ариља, Прилика, Катића, Ивањице, Гуче... а циљ је био на Јелици после 174 км – додао је Павловић.- Било је доста брда на стази, скоро 30 км - Катићи, Мочиоци, Вучковица и Јелица са 2.500 метара успона, тако да смо укупно на два точка провели пет и по сати. Имали смо идеално време, све се завршило без падова и са само два дефекта. По завршетку тренинга отишли смо у место Атеница на туширање, а потом и на ручак, тако да смо укупно прешли 192 км.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 02 април 2014 17:13
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Најновије од Бранимир Васић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015