Logo
Одштампајте ову страницу

Хуманитарна акција „И књига је лек“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

filozofskifakultetБЕОГРАД - У оквиру манифестације „Викенд на Филозофском“ планирана је и хуманитарна акција "И књига је лек" у сарадњи са Националним удружењем родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР).

Факултет ће донирати један део неискоришћених књига из депоа Факултета, а запослени и студенти Филозофског факултета поклониће своје ауторске књиге, као и друге неоштећене књиге из приватних библиотека.
На платоу испред Филозофског факултета 10. и 11. маја од 12 до 20 часова посетиоци могу подржати активности НУРДОР добровољним прилогом, а за узврат добиће захвалницу са којом могу да изаберу неку од изложених књига које су донирали професори, запослени и студенти факултета, најавио је Филозофски факултет.
Преко хиљаду вредних и занимљивих наслова биће понуђено посетиоцима као знак захвалности за учешће у хуманитарној акцији.
Штампарија PrintShop укључила се у акцију и донирала штампање „признаница-захвалница“. На флајеру у облику књиге, именовани су организатори акције, намена донације.
Са једном половином „признанице-захвалнице“, након што убаците новац у донаторску кутију, можете да изаберете неку од изложених књига. Други део задржите за себе као успомену на учешће у хуманитарној акцији.
Хуманитарна акција „И књига је лек“ је у духу манифестације „Викенд на Филозофском“.
Својим учешћем значајно ћете допринети заједничком успеху ових подухвата.
Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 07 мај 2014 22:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015