Logo
Одштампајте ову страницу

Сајам размене – хуманитарни догађај који не треба да пропустите

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sajamБЕОГРАД - Удружење стручњака за подршку деци и породици “FICE Srbija” www.ficesrbija.rs, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и ове године организује јединствени догађај представљања својих чланица и њихових потреба на Сајму размене.

 

Сајам је по први пут организован прошле године, по угледу на холандска позитивна искуства догађаја под називом Донор Маркет.


Ако дођете познаћете се са животима оних који не могу у потпуности да брину о себи, а који се припремају да буду самостални и равноправни чланови друштва и којима је шанса потребна већ сада!


Бићете у прилици да “усвојите” пројекат који Вам се допадне и да са његовим ауторима сачините конкретан договор о начину реализацији подршке! Аутоматски дајете допринос и чествујете у оснаживању рањивих друштвених група и подизању квалитета њихових живота .

 

Сматрајте својим новим успехом осмехе на њиховим лицима и будите поносни због тога.


Идеја о Донаторском сајму, донор маркету или сајму размене… потекла је од чланица ““FICE Srbija” установа за децу и младе, као и организација и програма који свакодневно брину о њима, дакле оних који су најбоље упознати са њиховим могућностима и потребама, као и потребама за развојем лепезе недостајућих услуга у области друштвене бриге, пре свега о деци и солидарности на нивоу локалних заједница.


С друге стране, успешност и кредибилитет компанија одавно се више не мери само продајом и профитом, већ и степеном достигнуте свести о значају корпоративне одговорности и филантропије.


Већи квалитет друштвене бриге о деци, младима и другим рањивим групама
Повезивање различитих друштвених система, размена и сарадња међу њима значајно утичу на свеукупан развој друштва,што је идеја водиља за развој ове иновативне праксе у социјалној заштити.


Јединственост Сајма размене огледа се пре свега у томе, што то није уобичајени вид пружања неопходне помоћи и донирања осетљивим групама становништва…

 

Овај сусрет између установа социјалне заштите, са једне стране и бизнис сектора Србије, као и фондација и представника амбасада, са друге стране, има јасан циљ да се на принципима размене, узајамности, равноправности и активне партиципације свих учесника, направе партнерства која у будућности – добром координацијом, могу да доведу до континуираног напретка и подизања нивоа квалитета живота у систему друштвене бриге о деци,младима, породици и другим рањивим групама.

Прихватите ’’пословну сарадњу’’ са онима који ће Вам за узврат понудити своје поверење и ставити вас пред нови изазов!
Сајам размене одржаће се у београдском хотелу Crowne Plaza 24. септембра у 13 сати.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 12 септембар 2014 21:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015