Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатни правни савети и бесплатна објава рада за труднице и маме

Оцените овај чланак
(3 гласова)

budi-ukljucennnnnnБЕОГРАД - Номотехнички Центар Београд, уз финансијску подршку из буџета Града Београда, Секретаријата за социјалну заштиту, вас позива да узмете активно учешће пројекту Социјална иновација у служби ефикасног остваривања права социјалне заштите – Буди укључен!


Уколико сте трудница или мама са пребивалиштем, односно боравиштем на територији Града Београда, можете поставити правна питања из области социјалне заштите.


Адвокати и правни стручњаци, пружиће Вам бесплатну правну помоћ! Сервис је отворен од 16.октобра 2014.године. Питања можете поставити на сајту www.budiukljucen.com, у секцији Правни савети!


Такође, у периоду од 1.новембра 2014.године до 01.децембра 2014.године, можете у секцији Образовање, сазнати детаље око бесплатне објаве есеја у званичном Зборнику радова!


Нарочито се труднице и младе маме сусрећу са недовољном подршком на студијама, зато желимо да помогнемо свима и онима који су на факултетима, као и онима који нису јер увидом у систем који пружа подршку наставку образовања трудницама и младим мамама, одважиће се и будуће генерације на студирање и остваривање у најважнијој улози у животу, објављено је на порталу budiuključen.com


Укључите се активно у боље креирање социјалне заштите у Граду Београду, сазнајте више о начину партиципације у страним пројектима, кроз упознавање са стретешким документима, поставите правно питање, објавите бесплатно есеј!

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 10 новембар 2014 22:32
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија