Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатна контрола техничке исправности

Оцените овај чланак
(2 гласова)

slovackaБЕОГРАД - Ауто-мото савез Србије (АМСС) у сарадњи са Управом саобраћајне полиције МУП Републике Србије и Асоцијацијом техничких прегледа возила организује од 24. до 29. новембра 2014. године традиционалну акцију “Исправно возило – безбедно возило”.


АМСС и ове године пред почетак зимске сезоне, позвао је све возаче да бесплатно провере техничку исправност својих возила, на преко 150 линија техничког прегледа широм Србије. Апелујемо на возаче да одвоје мало времена, и утврде техничку исправност свог возила.

О значају бесплатне контроле техничке исправности возила најбоље говоре прошлогодишњи подаци АМСС.

Кроз више од 15.000 техничких прегледа обављених током зимске и летње акције Исправно возило – безбедно возило” – утврђено да је готово свако треће прегледано возило било неисправно. У летњој акцији је утврђено да је преко 32 процената са неисправним кочницама, око 13 процената са неисправним системом за управљање, а 31 одсто са неисправном светлосном сигнализацијом.


Важно да ову акцију АМСС-а искористи што више возача, са бројем технички исправних возила повећавамо безбедност саобраћаја. Спречимо људске жртве. Заједно повећајмо одговорност у саобраћајној култури.


Адресе центара за бесплатан технички преглед погледајте ОВДЕ.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 24 новембар 2014 13:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015