Logo
Одштампајте ову страницу

За најлепше дечије осмехе 4.000 Штарк пакетића

Оцените овај чланак
(3 гласова)

starkkkkkkБЕОГРАД - Да чаролију новогодишњих празника осети и више од 4000 деце без родитељског старања или из других угрожених категорија, побринула се компанија “Штарк”, која је за њих обезбедила слатке пакетиће.

 

Новогодишњи пакетићи стићи ће Фондацији Новака Ђоковића, удружењима "Све је могуће" и "Санке деда Мраза", Прихватилишту за децу улице, "Нурдор-у", Канцеларији за Косово и Метохију, Центрима за породични смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју Београд и за породични смештај и усвајање Београд, и другим удружењима и установама за смештај или рад са децом из угрожених група.

 

Најмлађи "чланови" Штарк тима - маскоте прве Штаркове дечије чоколаде Најлепше Жељице и Смоки Смокић увешће празничну атмосферу у установе и домове и кроз дружење и забаву са најмлађима употпунити празнично расположење. Штарк производи, као симбол љубави, поштовања, пажње и најлепших жеља, донеће и ове године радост тамо где је некада нешто мање има.

 

                          feniks

 

Уз Штарк производе већ деценијама расту генерације деце у целом региону. Бананица, Смоки и чоколада Најлепше жеље саставни су део њихових новогодишњих пакетића. Уз њих се одраста, стасава и преноси љубав. Уз њих сва деца имају право на најлепше жеље и срећне празнике.


Штарк је обезбедио у протекле три године, укључујући и ову пакетиће и за Удружење Феникс - за децу са церебралном парализом, параплегијом и другим облицима инвалидитета. Реч је о око 250 пакетића. Ова компанија увек изађе у сусрет када су овакве акције у питању, на чему су им многи малишани захвални.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 децембар 2014 11:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015