Кућа Добрих Вести

Login

Новак Обрадовић нови председник КС Београда

Оцените овај чланак
(0 гласова)

 

1novakobradovic2БЕОГРАД - Новак Обрадовић некадаши репрезентативац, првотимац Партизана, изабран је једногласно за новог председника Куглашког савеза Београда (КСБ) на изборној Скупштни КСБ у Београду.


За генералног секртара КСВ изабрана је  куглашица ЕДБ Сузана Радосављевић. Како је рекао нови председник Новак Обрадовић, формирање Управног одбора КСБ уследиће после новогодишњих празника. Обрадовић је са Арпадом Анталом на кадетском Првенству света 1998. у Бланском освојио сребрну медаљу у пару.
Скупштини су присуствовали делегати свих девет београдских клубова: Београда, Партизана, Црвене звезде,  ЕДБ, Победника, Технохемије, ИМР, Соко Штарка и Колубаре.
На Скупштини КСБ усвојени су извештаји о раду и финансијски извештаји. Досадашњи председник Петар Гребенар, који је у три мандата водио КСБ,  захвалио се свим члановима Управног одбора на сарадњи и истакао:
- Куглање је, захваљујући пре свега сјајним резултатима репрезентације, потом и београдских клубова Београда, Партизана и Црвене звезде у међународним куповима, у другој категорији спортова са буџеом од 3,5 милиона динара. Имали смо огромну помоћ, разумевање и сјајну сарадњу са Секретаријатом за спорт и омладину Београда и Спортским савезом Београда, клубовима смо олакшали рад јер је секретаријат плаћао термине тренинга и једно нисмо успели, иако смо уложили много напора, да Београд добије градски куглашки центар. Тај велики задатак који би испунио сан генерација беградских куглаша, остаје у аманет новом руководству – нагласио је Петар Гребенар. – Наш „Трофеј Београда“, на коме су се представили и афирмисали многи кадетски и јуниорски репрезентативци, стекао је огроман углед у региону као један од најквалитетнијих турнира за младе.
Гребенар се посебно захвалио на огромној помоћи у раду коју  су КСБ пружили Куглашки савез Србије, председник Урош Драгојловић и генерални секретар Војко Павловић.
Милош Митровић дугогодишњи куглашки радник, некадашњи куглаш, потом оснивач и тренер једног од науспешнијих женских клубова у историји куглања у Београду вишеструког државног првака женске екипе Дуге, добио је посебно признање КСБ за велики допринос у развоју и афирмацији куглашког спорта.

Извро: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 28 децембар 2014 11:57
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија