Кућа Добрих Вести

Login

Јасмина Шољанин и Драгослав Вуксановић најбољи на Бањици

Оцените овај чланак
(0 гласова)


1kuglanjearhivaЕОГРАД - Јасмина Шољанин, куглашица ЕДБ и Драгослав Вуксановић првотимац крагујевачког Водовода, освојили су прво место на Првенству Србије – регион Центар за микс парове одиграном на куглани на Бањици у Београду. Срушили су сјајних 618 чуњева, чак 38 више од другопласираног тандема...


Шест најбољих микс парова са овог првенства пласирало се за Шампионат Србије 24. и 25. јануара.  Судио је Милан Остојић.
Резултати, Првенство Србије – регион Центар за микс парове, куглан у Београду на  Бањици: 1. Јасмина Шољанин (ЕДБ) - Драгослав Вуксановић (Водовод, Крагујевац) 618, 2. Данијела Дучић (ЕДБ) - Дарко Бјелобрк (Технохемија, Београд) 580, 3. Ђурђа Ђуровић (Победник) - Саша Јухас (Ц. звезда) 579, 4. Милица Антић (Победник) - Иван Трошић (Металац, Горњи Милановац) 568, 5. Гордана Маринковић (ЕДБ) – Жељко Миличевић (Ц. звезда) 563, 6. Ана Мартон (ЕДБ) - Бојан Кличарић (Ц. звезда) 563, 7. Љиљана Сретић (СПЦ Војводина) – Никола Поповић (Партизан) 557 итд. Учествовао 31 пар.

Извор: Кулча добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 јануар 2015 23:44
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија