Кућа Добрих Вести

Login

Балаћ победио, Молнар трећи у Бањалуци

Оцените овај чланак
(0 гласова)

 

1banjalukaselektorcukvasikadetiБАЊАЛУКА - Кадетски репрезентативац Немања Балаћ освојио је прво место на међународном куглашком турниру у Бањалуци на коме су куглали кадети из БиХ и Србије, са 604 чуња и убедљиво тријумфовао у конкурнцији осам младих куглаша. Друго место припало је Ашару Чаклами (БиХ) док је трећи био Себастијан Молнар (Србија) са 562 чуња. Четврти се пласирао трећи члан кедетске селекције Србије Желислав Јакаб са 559 чуњева док је осмо место заузео четврти члан кадетске репрезентације Жељко Гарафијат са 520 чуњева.


Кадетску репрезентацију Србије, која се припрема за Шампионат света у Шпајерздорфу у Немачкој у мају, водио је селектор кадета Мирко Чуквас.

Иѕвор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 18 април 2015 14:45
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија