Кућа Добрих Вести

Login

Аничићева и Петровић победници “Смедеревског купа”

Оцените овај чланак
(0 гласова)

 

1smederevskikupanicicipetrovicСМЕДЕРЕВО -  Марија Аничић стрелац  екипе “Њу прес” и Новица Петровић, члан селекције Коре - Миг освојили су прва места у четвртом “Смедеревском купу” у гађању серијском ваздушном пушком на стрелишту дружине Смедерево.


Марија Аничић славила је убедљиво са 172 круга исред другарце из екипе “Њу прес” Јелене Тасић (168) и Марине Васић из Електромораве (156).
 Новица Петровић је морао да распуцава за злато јер је са Новицом Поповићем из екипе Електромораве на крају финала имао по 183 круга. Одлучивала је додатна дијабола. Петровић је погодио центар, Поповић деветку  и титула је припала Новици Петровићу.
Четврта места и дрвене медаље, које се од прошле године додељују на “Смедеревској лиги” и “Смедеревском купу”, освојили су Милица Луковић (“Њу прес”) и Саша Илић (Коре - Миг).
Гађало се у папирнате мете, 20 хитаца, на целе кругове, на испадање.
Медаље, пехаре и дипломе уручивали су Љиљана Аџић, председник Стрељачког клуба "Херој Срба" и Милутин Јовановић, члан Управног одбора Стрељачке дружине "Смедерево".
Конферансије финалних борби био је Бобан Мринковић, секретар и тренер Стрељачке дружине "Смедерево".
Медаље и пехари уручени су и најбољим појединцима и екипама, а дипломе за учешће добили су сви учесници “Смедеревске лиге”. У финале за “Смедеревски куп” пласирало се по осам најбољих сениорки и сениора на основу пет најбољих резултата из седам кола “Смедеревске лиге”.


Последњи пут измењено понедељак, 04 мај 2015 15:14
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија