Logo
Одштампајте ову страницу

Хуманитарни Спортски базар испред Комбанк Арене

Оцените овај чланак
(1 Глас)

arenaБЕОГРАД - Први хуманитарни Спортски базар одржаће се сутра са почетком у 17 часова на северном платоу Комбанк Арене, са циљем да се обезбеде средства за Основну школу „Радивој Поповић“ у Земуну, коју похађају деца са посебним потребама.


Одржавање базара подржао је Град Београд, а поред тога што ће простор Арене бити коришћен за акцију, Комбанк Арена ће се додатно укључити, тако да ће заинтересовани на штанду Арене поред спортских сувенира, моћи да нађу и пропуснице, мајице, програме, постере и аутограме са неких од највећих светских турнеја, које су се одржале у Комбанк арени.


У Комбанк Арени је одржано близу 400 догађаја најразличитијег садржаја – концерти, породична забава, бројна спортска такмичења, као што су финале светског купа у одбојци, утакмице КК Партизан и Црвена Звезда у Евролиги, Давис и Фед Цуп, Универзијада, Европска олимпијада младих (ЕYОФ), светско првенство у каратеу, европска првенства у џудоу, рукомету и стоном тенису и др, а посетиоци базара ће имати прилику да своје колекције и сећања употпуне јединственим сувенирима са многих догађаја.
Очекује се присуство бројних спортиста и јавних личности.

 srbbrazil43aaaaa

 

"Спортског базара" је Јован Симић, младић који је прошле године иницирао хуманитарну акцију за помоћ Нађи Новаковић.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 15 мај 2015 21:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015