Logo
Одштампајте ову страницу

Хуманитарна акција „Осмех са разлогом“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

osmehhhhhБЕОГРАД - У Стоматолошкој ординацији „Ли-Ст“ у улици Војислава Илића бр.1 почела је хуманитарна акција под називом „Осмех са разлогом“ намењена прикупљању помоћи за Стрељачки клуб „Звездара“ који је у јуну прошле године изгорео у пожару и остао без простора и већине основне опреме за тренирање.

 

Концепт акције је такав да сваки пацијент који дође у Стоматолошку ординацију „Ли-Ст“, поред услуге због које долази у вредности од 1000 динара, добија преглед и полирање зуба, уз консултацију са стручњацима и обиље корисних савета, везаних за орално здравље. Сама процедура не траје друже од двадесет минута, а врло је корисна и саставни је део основне здравствене неге.

 

Сав прикупљени новац биће употребљен за куповину опреме за тренирање стрељкачком клубу „Звездара“.


Иницијатор акције је др Дамјана Павићевић, која је у писму које нам је упутила написала:

 

„Као млада и друштвено одговорна особа се бавим хуманитарним радом и под окриљем „Ротаракт клуба Београд Метрополитан“ сам и покренула ову акцију. Чланови и гости „Ротаракта“ учествују у многобројним друштвеним активностима, као и у програмима за побољшање живота у својој заједници.


Ротаракт клуб Београд Метрополитан има иза себе преко 70 успешно реализованих хуманитарних акција, а надамо се да ће и акција „Осмех са разлогом“ дати резултат и да ће испунити свој циљ.


Циљ акције није само прикупљање средстава, већ и скретање пажње на младе таленте једног запостављеног спорта који се суочавају са великим изазовима, али ипак не одустају. Зато апелујем и на званичне органе да подрже ове младе људе у складу са својим могућностима и на начин који сматрају прикладним.


Надам се да ћете се прикључити и подржати ову акцију јер заједно можемо више.“


Градска општина Звездара подржала је акцију и овим путем помаже иницијативу младе докторке да се помогне Стрељачком клубу „Звездара“.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 мај 2015 22:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015