Logo
Одштампајте ову страницу

Трећи хуманитарни базар за Нину

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ninaБЕОГРАД - Ученици, наставници и родитељи ОШ „Вељко Дугошевић” заједно настављају своје учешће у акцији „Звездара за Нину" на трећем Пролећном базару који ће се одржати у суботу, 6. јуна, у дворишту школе, у улици Милана Ракића 41, са почетком у 10 сати.

 

Приход од улазница, продајне изложбе дечјих рукотворина, спортских, музичких и других активности богато осмишљеног програма намењен је лечењу петнаестогодишње Нине Спремовић, оболеле од акутне монобластне леукемије за чији наставак лечења у иностранству је потребно 135.000 евра, објавила је општина Звездара.

 

Овогодишњи пролећни базар су помогли: ГО Звездара, СЦ „Олимп”, Фитнес центар Корпо, Фриком, Јамница, Јафа Црвенка, Школа страних језика "Ливингстон", Креативни центар, Агенција МПГ Београд, Агенција Блок анд Рол и Штампарија Баст.

 

Школа „Вељко Дугошевић” је од првог дана уз Нину Спремовић. 25. маја, у Пан театру ученици су одржали хуманитарни концерт, а у школи је постављена кутија за прикупљање новца. Пролећни базар сада је већ традиционална манифестација коју заједно припремају ученици, родитељи и наставници. 2013. године приход је био намењен деци из Прихватилишта Београд, а 2014. године угроженима у поплавама.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 02 јун 2015 21:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015