Logo
Одштампајте ову страницу

Седам најбољих „Идеја за боље сутра“ добило бесповратна средства

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nagradjenioooБЕОГРАД – Седам најбољих „Идеја за боље сутра“ добило је бесповратна средства у укупном износу од 45.000 евра на конкурсу који је са својим партнерима организовала Фондација Ана и Владе Дивац.


Они су са својим највећим корпоративним партнерима и организацијама подржали и наградили социјално предузетништво и добре пословне идеје.


На Конкурсу који је Фондација реализовала са УниКредит банком, УниКредит фондацијом, Туристичком организацијом Србије и Смарт Колективом изабрани су: Удружење “Оптимист” из Босилеграда, Удружење за подршку особама ометеним у развоју “Наша кућа” из Београда, СЗР “Софи” из Новог Сада, Удружење грађана за борбу против трговине људима и свих облика насиља над женама “Атина” из Београда, “Дај-дај” д.о.о из Београда, Столарска радња “Шумарко” из Ваљева и Удружење Социјалне задруге домаће радиности “Босиљак” из Чачка.

 

Извор: Кућа добрих вести

 





Последњи пут измењено среда, 01 јул 2015 23:13
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015