Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатни јавни фитнес тренинзи

Оцените овај чланак
(2 гласова)

TRENINGGGGБЕОГРАД - Бесплатни јавни фитнес тренинзи под покровитељством бренда Reebok настављају се и овог лета. 

 

Већ другу годину заредом Урбан Фитнес тренинзи одржаће се на чувеном новосадском Штранду, сутра са почетком у 10:30 часова, а моћи ће да се придруже сви који се налазе у Егзит кампу или у посети Новом Саду.


Урбан Фитнес тренинге води Јасмина Александров, Reebok бренд амбасадор, некадашњи професионални спортиста и оснивач Урбан Фитнес пројекта.


У наредним месецима, Reebok и Ђак Спорт организоваће бесплатне тренинге широм Србије, а после Новог Сада следе Београд и Ниш. Пријављивање за тренинге могуће је преко ФБ апликације „Reebok Урбан Фитнес тренинзи“ на Фејсбук страни.



Урбан Фитнес концепт вежби подразумева врло кратке, али интензивне вежбе без скупих спортских реквизита. Уз помоћ Јасмине и њеног тима, сви вежбачи уз осмех на лицу померају границе своје издржљивости, како физички тако и ментално, и постају боља верзија себе.


На овом линку Тренинг на Калимегдану можете погледати како је било на једном од претходних тренинга и шта сви који дођу на, Reebok Урбан Фитнес тренинге могу да очекују.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 10 јул 2015 19:51
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015