Кућа Добрих Вести

Login

Међународне спортске игре особа са инвалидитетом до 20. септембра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

invalidiМеђународне спортске игре особа са инвалидитетом „Београд опен 2015”, друге по реду, одржавају се до 20. септембра.

 

Организатор манифестације је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда уз подршку Града Београда – Секретаријата за спорт и омладину.

 

Председник Организационог одбора игара је Верољуб Арсић, потпредседник Народне скупштине Републике Србије.

 

На спортским играма учествоваће око 650 такмичара из 18 земаља. Биће ту спортисти са инвалидитетом из Грчке, Македоније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније, Мађарске, Румуније, Русије, Немачке, Енглеске, Италије, Литваније, Луксембурга, Словачке, Холандије, Ирске и Србије.

 

Спортисти са инвалидитетом надметаће се у десет спортских дисциплина и то у шаху, обарању руку, фудбалу, пливању, голбалу, седећој одбојци, стоном тенису, кошарци у колицима, атлетици и парабициклизму. Такмичења ће се одржавати на Ади Циганлији, у Основној школи „Доситеј Обрадовић”, Школи за дизајн текстила, СЦ „Бањица”, Стонотениској академији „Коцић”, Републичком заводу за спорт, на стадиону Војне академије и на Ушћу.

 

Дефиле учесника одржаће се сутра, 19. септембра, у 17 часова у Центру за културу и спорт „Шумице”.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 18 септембар 2015 22:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија