Logo
Одштампајте ову страницу

НБС донирала намирнице Народној кухињи Српске православне цркве

Оцените овај чланак
(2 гласова)

donacijaaaaУ хуманитарној акцији прикупљања хране за кориснике Народне кухиње у Београду под називом „Хуманошћу против глади”, која је одржана 13. и 14. октобра, запослени у Народној банци Србије прикупили су две тоне намирница за припрему топлих и хладних оброка за више од 1.800 корисника те кухиње.


Прикупљена помоћ уручена је представницима Народне кухиње 15. октобра у просторијама Верског добротворног старатељства Српске православне цркве у Београду, с којим је Народна банка Србије организовала четири добротворне акције у последње четири године.


Овом хуманитарном акцијом настављен је континуитет у акцијама прикупљања хране које Народна банка Србије организује од 2008. године за најугроженије категорије становништва широм Србије.


Прикупљање хране за најугроженије категорије становништва само је једна у низу традиционалних хуманитарних активности које Народна банка Србије реализује на пољу друштвене одговорности, уз континуирано укључивање својих запослених.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 24 октобар 2015 00:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015