Logo
Одштампајте ову страницу

Рекетом до Костиног здравља

Оцените овај чланак
(2 гласова)

reketЗа Косту Васиљевића, ученика ОШ „1300 каплара“  субота, 25. октобар је био веома радостан дан.

 

У организацији Општег удружења предузетника oпштине Звездара  одржан је хуманитарни стонотениски турнир у фискултурној сали Костине школе, а осим звездарских привредника, школских другара, наставника и комшија за Костино здравље рекете су укрстили и познати олимпијци овог спорта: Александар Каракашевић, Марко Јефтовић и Драган Деврња.

 

Коста има церебралну парализу, велики је борац и увек позитиван и насмејан. Имао је већ пет операција које су помогле да учини своје прве кораке.

 

Тренутно хода уз помоћ ортопедског помагала, а данас прикупљен новац је значајан део износа који је потребан за операцију коју ће током децембра 2015. урадити руски хирурзи.

 

Удружење предузетника Звездаре позива људе добре воље да се јаве путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ако желе да ступе у контакт са Костиним родитељима и помогну да се прикупи цео износ потребан за операцију.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 27 октобар 2015 11:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015