Logo
Одштампајте ову страницу

Врачунари на дар

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vracunar12Општина Врачар обезбедила је и ове године 600 нових преносивих рачунара, популарних врачунара, које ће представници општине од понедељка, 26. октобра до петка, 30. октобра 2015. године поделити свим ученицима трећих разреда основних школа на Врачару.

 

Општина Врачар програмом „Врачунари на дар“ наставља да ствара најбоље услове за учење најмлађих врачарских ђака.

 

Циљ акције „Врачунари на дар“ је да сви ученици врачарских школа имају свој персонални рачунар, који ће користити у настави, у припреми домаћих задатака, за истраживање и игру. У 21. веку знање је највећа вредност и желимо да врачарски ђаци буду најбољи у својој генерацији и да уче на начин на који уче њихови вршњаци у најразвијенијим европским земљама.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 27 октобар 2015 20:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015