Logo
Одштампајте ову страницу

Од данас акција "Исправно возило - безбедно возило"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

tehpregledddddМинистарство унутрашњих послова Републике Србије ће, у сарадњи са Ауто-мото савезом Србије и Асоцијацијом техничких прегледа возила, у периоду од данас до 28. новембра спровести превентивно-пропагандну акцију појачане контроле саобраћаја под називом “Исправно возило - безбедно возило", у циљу припреме возила за безбедније учешће у саобраћају.

 

Основни циљ акције је бесплатна провера техничке исправности возила, како би се уочене неправилностиблаговремено отклониле, а тиме остварили повољни предуслови за безбедно одвијање саобраћаја и знатно би се повећао степен исправности возила на нашим путевима, саопштио је МУП.

 

Министарство унутрашњих послова апелује на све власнике да провере исправност својих возила и спремни дочекају одвијање саобраћаја у отежаним условима, као што су снег, киша, поледица и слично.

 

По завршетку ове акције, припадници саобраћајне полиције интензивно ће вршити контролу техничке исправности свих возила.

 

Због учињених прекршаја непоштовања правила саобраћаја, према возачима биће предузете законом прописане мере.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 23 новембар 2015 22:47
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015