Logo
Одштампајте ову страницу

Фондација Новак Ђоковић расписала конкурс за пројекте

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zmajnovakЕОГРАД - Кроз снажна партнерства са грађанима, удружењима и организацијма основаним од стране шире заједнице у Србији, Фондација Новак Ђоковић планира да створи амбијент у којем би деца из угрожених заједница имала могућност да се прикључе креативној игри кроз коју ће развијати вредности и вештине које ће им омогућити добар почетак у животу и помоћи им да досегну свој пун потенцијал са надом да ће у будућности и они једног дана допринети позитивним променама у друштву.


На основу мисије ове фондације и принципа траже се националне и локалне организације које деле сличне вредности. Када организације осмисле идеје и предложе их у форми пројекта са одређеним буџетом, биће прегледане од стране Фонда за одобрење средстава, који може да затражи додатне информације/измене.


Уложићемо напоре да створимо дугорочне партнерске односе са тим организацијама, али ће се средства распоређивати на годишњем нивоу.

 

Биће разматрани:


Пројекти који се реализују на територији Србије
Пројекти које су одрживи и након завршетка подршке Фондације
Инфтаструктурне и едукативне пројекте у образовању
Пројекти усмерене на побољшање квалитета и доступности раног образовања
Пројекти усмерене на побошање услова основног образовања образовања
Пројекти усмерене на доступност спортских садржаја
Пројекти усмерене на инклузију
Пројекте који су подржани од стране локалних институција
Дугорочна партнерства са локалним невладиним организацијама


Неће се подржавати:


Индивидуална помоћ у области медицине и социјалних проблема
Индивидуално стипендирање у области спорта, уметности и образовања
Организације који су на било који начин политички ангажоване или у вези са политичким странкама
Цркве, манастири и религиозне организације
Догађаји и иницијативе за ургентну помоћ појединцима и локацијама за решавање последица изазваних природним катастрофама
Приватна предузећа и пословне идеје
Финансирање различитих публикација

Неодрживе пројекте и пројекте са недефинисаном стратегијом и циљевима

 


Организације могу да се доставе предлоге пројеката за финансирање од 23. новемвбра до 23. децембра 2015. Фондација неће прихватити предлоге пројеката пре или после овог датума.

 

За учешће на конкурсу за нове пројекте потребно је да попуните Формулар за пријаву који можете преузети на овој страници. Формулар ће бити доступан само у периоду отвореног конкурса.


Комплетно попуњен образац се шаље на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Само ће комплетни предлози пројеката бити прегледани.


Пројекти и удружења који ће бити финансирани од стране Фондације биће обавештени почетком фебруара наредне године. Пројекти и удружења чији предлози не буду прихваћени, такође ће бити обавештени.

 

Формулар за пријављивање преузмите ОВДЕ.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 08 децембар 2015 00:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015