Кућа Добрих Вести

Login

Богдан Вуксановић - прва беба рођена на Божић у Градској болници Звездара

Оцените овај чланак
(1 Глас)

 

beeeeebaБЕОГРАД - Прва беба рођена у породилишту КБЦ Звездара на Божић је Богдан Вуксановић, од мајке Марије и оца Горана из Миријева, који је на рођењу био тежак 3650 грама и дуг 53 центиметара.


Душан Игњатовић, председник Скупштине Градске општине Звездара и Срђан Стаменковић, члан Већа Општине Звездара, у име Општине, првој беби рођеној на Божић у породилишту Градске болнице Звездара, уручили су златник и комплет едукативног материјала за подстицање раног развоја детета, објавила је општина Звездара.


Градска болница је такође Богдану припремила на поклон комплет беби опреме неопходне за прве дане живота, а поклон је срећним родитељима уручила Весна Стојановић, начелница Гинеколошко акушерског одељења.
Општина Звездара је и даље једна од ретких општина у Србији са позитивним прираштајем становништва. Током 2015. Градска општина Звездара добила је 2300 нових становника.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 07 јануар 2016 22:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија