Logo
Одштампајте ову страницу

Отвара се Дневни центар “Радост деци“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

radostdeciБЕОГРАД - Хуманитарна организација "Радост деци" како би унапредила рад и проширила активности, основала је Дневни центар "Радост деци".


Опремање Дневног центра подржало је 170 донатора и пријатеља ове хуманитарне организације, захваљујући којима је прикупљено 523.800,00 динара, објавила је општина Звездара.


Дневни центар званично се отвара 27.5.2016. године, и налази се у улици Суседградска 39 метара, Раковица. У склопу Дневног центра реализоваће се васпитно образовни програми, намењени деци са сметњама у интелектуалном развоју смештеној у установе социјалне заштите, деци која похађају специјалне школе, деци која по инклузији похађају редовне школе као и деци из родитељских породица са развојним сметњама.


Неки од програма који ће се спроводити су програм осамостаљивања за мале кућне заједнице, ИТ секција, креативне и психолошке радионице као и предах родитељству. Све програме ће водити тим дефектолога.


Отварање Дневног центра "Радост деци" пружа могућност развијања нових програма и унапређење положаја деце и младих са сметњама у интелектуалном развоју.


„Радост деци“ је хуманитарна организација која ванинституционалним активностима и програмима, активно учествује у процесу инклузије, као и у сензитизацији друштва ка особама са сметњама у интелектуалном развоју.


Овај тим чине сви људи добре воље, родитељи, волонтери као и стручњаци са вишегодишњим искуством.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 28 мај 2016 17:45
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015