Кућа Добрих Вести

Login

Ива и Марјан узданице Чачана на националном шампионату

Оцените овај чланак
(2 гласова)

cakkkkЧАЧАК – Почетак јуна доноси нову прилику да млади атлетичари чачанског клуба „ЧААК“ покажу свој раскошан таленат.

 

Иза њих је Ниш и првенство Централне Србије у програму Дечија атлетика АСС на коме су ученици Драгана Дуканца заблистали и освојили прво место.

 

Сада је пред њима још већи спортски изазов, финале у Крушевцу.

 

 

На атлетском стадиону Радомир Мићовић Миче 10. Јуна у још јачој конкуренцији имаће прилику да покажу да у Чачку расту нови шампиони.

 

 

На националном такмичењу у Дечијој атлетици IAAF  (KIDS ATHLETICS) мешовите екипе (дечаци и девојчице) састављене од осам чланова наступиће у пет дисциплина и то:

-          Штафетни полигон спринт-препоне

-          Скок удаљ из места (где ја стадох ти продужи...)

-          Бацање медицинке (1кг) из стојећег положаја уназад преко главе

-          Бацање вортекста из залета

-          Полигон издржљивости

 

Чачански атлетичари предвођени Ивом Зеленовић и Марјаном Милованковићем бориће се за пехар који припада најбољем али пре саме борбе за медаље сви учесници такмичења обићи ће Археолошки парк „Лазарев град“ и Споменик косовским јунацима.

 

Њихови наследници своју снагу и вештину показаће на спортском пољу, а вести о њиховим трофејима чекаће се са нестрпљењем. Млади атлетски клуб из Чачка на путу је да испише нову страницу успеха. 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 09 јун 2016 23:42
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија