Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатан превоз за посетиоце Егзита

Оцените овај чланак
(1 Глас)

exitfest.orggggggБЕОГРАД - За посетиоце предстојећег фестивала Егзит у Новом Саду биће обезбеђен бесплатан превоз аутобусима од Београда до Новог Сада и назад, а Новосађанима ће бити омогућен бесплатан такси превозуз ваучере које могу преузети са Интернета.


О томе су стратешки спораум постигли Агенција за безбедност саобраћаја, компанија Хајнекен Србија и Егзизит фондација, а друштвено одговорну акцију "Друштво ко вози кући" подржало је и Министарство унутрашњих послова.


Директорка Агенције Јасмина Милошевић је на конференцији за штампу рекла да треба утицати на свест људи да не возе под дејством алкохола, да користе појас, не прекорачију дозвољену брзину и поштују саобраћајне прописе, јер је то у интересу њихове безбедности. Активности ће бити промовисане у сигурној зони на Егзиту кроз едукативне радионице.

 

Директор пиваре Хајанекен Александрос Данилидис је истакао да су безбеднист и одговорна конзумација кључни у глобалној стратегији компаније и да желе да пренесу поруку да "безбедност и одговорнот могу бити саставни део забаве".


Државни секретар у МУП-у Јана Љубичић је истакла да је важно да полиција пружа подршку грађанима. Посебно је значајно да се сво странци у Србији осећају удобно, а полиција ће се трудити да буде невидљива и да се нађе на услузи грађанима, ако затреба.
Заинтересовани за аутобуски превоз треба да резервишу места преко сајта www.exittrip.org. У четвртак 7. јула, поласци из Београда, код бувљака, су у 18 и 21, а повратак из Новог Сада, са Кеја жртава рације, у 02.30 и 05 сати.

 

У петак, поласци суу 18, 21 и 23.30 сати, а повратак у 02, 04.30 и 07, у суботу поласци су у 18 и 21, а повратак у 02.30 и 05, а у недељу се полази у 18, 21 и 23.30 а враћа у 02, 04.30 и 07 сати.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 02 јул 2016 23:17
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015