A+ A A-

Бесплатна контрола техничке исправности возила широм Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

tehnicki-pregled11111111111БЕОГРАД - Ауто-мото савез Србије у сарадњи са Управом саобраћајне полиције МУП Републике Србије и Асоцијацијом техничких прегледа возила, од 04. - 09. јула организује традиционалну акцију “Исправно возило – безбедно возило“, саопштено је из АМСС.

Акција се спроводи широм Србије,  и поводом тога ће се у уторак 05. јула  у 10 часова  у Ауто-мото савезу Србије (Рузвелтова 18), одржати конференција за медије. 

 

Новинарима ће се обратити представници Ауто-мото савеза Србије и МУП-а Републике Србије.

 

Бројем технички исправних возила повећава се безбедност саобраћаја, спречавају се људске жртве и утиче се директно на општу свест и одговорност у саобраћајној култури. Зато је веома је важно да ову акцију АМСС-а, коју прате бројни медији, искористи што више возача.

 

Извор: Кућа Добрих Вести 


Последњи пут измењено петак, 01 јул 2016 17:46
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани