Logo
Одштампајте ову страницу

Фитнес изазов за најбрже и најспретније

Оцените овај чланак
(2 гласова)

FITNESMMMMБЕОГРАД - У оквиру кампање BE MORE HUMAN, Reebok позива на потпуно другачији „X-CHALLENGE“ тренинг - узбудљив тимски фитнес изазов за најбрже и најспретније који ће се одржати у недељу 18. септембра.

 

Тачно у 12 часова са Калемегдана (Парк код Победника, Горњи град, Сахат кула) почеће несвакидашње такмичење 24 тима, са по 5 чланова, који ће од пункта до пункта морати да буду не само брзи, већ и да покажу колико су јаки, сналажљиви, спретни и тимски организовани у решавању бројних изазова. Сви чланови победничког тима освајају ZPUMP Fusion 2.5 патике и Reebok  ранчеве, а и други и трећи тим очекују награде.

 

FITNES

 

Током двочасовног изазова учеснике очекује несвакидашње фитнес искуство, али и невероватна забава, јер ће се на стази суочити са више од 10 узбудљивих задатака које је неопходно савладати у што краћем року.

 

На почетку такмичења, сваки тим добија мапу изазова и бира којим редоследом ће их решавати. Већ од првог пункта све учеснике очекују изазови менталног, физичког и тимског карактера, што уједно представља и симболику Reebok Delta  логотипа и његовог тројства. На последњој станици тим који буде збрајањем имао највише поена Ђак Спорт ће наградити Reebok поклонима.

 

FITNES333

 

Учешће је бесплатно, а сви који имају храбрости да прихвате нови Reebok изазов могу се пријавити путем линка http://www.reebok.rs/clanci/cetvrti-reebok-x-challenge-trening/ .

 

Извор: Кућа Добрих Вести


Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Најновије од Марина Трмчић

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015