Кућа Добрих Вести

Login

Црвена звезда у Нишу, Партизан против Пролетера

Оцените овај чланак
(0 гласова)

СТАРА ПАЗОВА - У спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови данас су жребом одређени парови шеснаестине (1/16) финала фудбалског Купа Србије. У 1/16 финала најмасовнијег домаћег такмичења пласирали су се клубови Супер лиге из такмичарске 2011/2012. године (16 клубова), најбоље пласирани клубови Прве лиге Србије у такмичарској 2011/2012. години (9 клубова) и победници утакмица пред кола Купа Србије за сезону 2012/2013. годину (7 клубова).

Жребом је одлучено да се у првој рунди националног Купа састану:

ОФК Београд-Слога (Краљево), Партизан-Пролетер (Нови Сад), Слобода Поинт - Инђија, Борац (Чачак)-Колубара (Лазаревац), Младеновац-Спартак (Суботица), Телеоптик-Јавор, Младост (Лучани)-Нови Пазар, Ковачевац-Хајдук, Раднички (Ниш)-Црвена звезда, Војводина-Доњи Срем (Пећинци), Нови Сад-Раднички (Крагујевац), Тимок (Зајечар)-Рад, Бежанија-Јагодина, Дунав (Стари Бановци)-Металац (Горњи Милановац), Чукарички-БСК (Борча), Смедерево-Напредак (Крушевац).

Мечеви шеснаестине финала играће се 26. септембра у 16 сати.

У том степену такмичења игра се само по једна утакмица. Ако се сусрет у регуларном делу утакмице заврши без победника, одмах се приступа извођењу пенала.

Бранилац трофеја је Црвена звезда, која је у претходном финалу била боља од боља од Борца из Чачка.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 13 септембар 2012 13:29
Александар Цвејић

Новинар Александар-Саша Цвејић рођен је 1953. године у севернобанатском селу Ђала. Основну и средњу школу похађао је у родном месту и Београду. Факултет политичких наука, на одсеку за новинарство, завршио је у Београду. Ожењен је супругом Светланом са којом има кћерку Катарину и сина Илију. Радио је у Спортској рубрици Новинске агенције Танјуг од 1978. до 2011. године. У новинарској каријери пратио је догађаје из више од 40 спортова. Извештавао са више Олимпијских игара, светских и европских шампионата у фудбалу и боксу. Пет година је обављао функцију генералног секретара Удружења спортских новинара Србије.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија