Logo
Одштампајте ову страницу

Да вас упознамo – ово је Софија

Оцените овај чланак
(3 гласова)

sofipomoccccБЕОГРАД -  Софија је како јој само име каже, једна мудрица, вешта до крајњих граница. Да преживи.


А била је осуђена чим се родила. Родила се са расцепом ларинкса, урођеном маном. И то није било доста, морао је да буде онај најгори, IV степена, да буде једна у никад, да постоји можда само један или два описана случаја у литератури. Икад.


Она је ипак тако мудра, како јој име каже, знала да мора да преживи.
Уз помоћ доктора у Паризу који се упустио у борбу са том осудом против њеног живота и уз помоћ њених родитеља који ништа мањи јунаци од ње нису. За сад побеђују.


Али, више није довољна њена храброст и храброст њених родитеља.
Сад јој требамо ми. Да помогнемо, колико ко може.


Време јој јако брзо цури, до 16. новембра, за кад је заказан пут на нову операцију, Софији треба 122 000 евра.


Стање јој се покварило, отвориле су се фистуле поново и неопходна је нова тешка, велика операција. Опет мора да се бори за право да живи.


Њени храбри родитељи су успели да обезбеде 40 000 евра.


Хајде да остатак обезбедимо ми.


Покажимо још једном колика је моћ друштвених мрежа, због чега постоје.


Ово је статус Софијине мајке Бојане Милатовић.


„Драги пријатељи, ради се о животу мог детета. Реотвориле су се фистуле и дете мора да отпутује 16.11. у Париз. Операција кошта 122.000 евра. Прикупили смо око 40.000 евра. Молим све вас да ако можете и желите извршите уплату на рачун:


205-9011006854820-66.
На име Бојана Милатовић Николић
Сврха: лечење детета Софије Николић
Адреса: Драгана Ракића 20г, 11080 Земун


„Хвала свима који буду хтели да се одазову мом апелу. Делите овај статус, ако и колико можете помозимо Софији, јер Софија је јунак какав се ретко виђа. Она силно жели да живи.Испунимо јој жељу“, написала је њена мајка.

 

Извор: Кућа добрих вести/Креативна чаролија


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015