Logo
Одштампајте ову страницу

Фондација „Осмех на дар“: „Слетање Деда Мраза и Добре виле“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

osmehnadaraБЕОГРАД - Фондација „ Осмех на дар“ и ове године организује традиционално „Слетање Деда Мраза и Добре виле“ у среду, 28. децембра, у 9 часова.

 

Наиме, у сарадњи са 204. Ваздухопловном бригадом војске Србије на аеродрому Батајница, биће додељени пакетићи малишанима из завода за васпитање деце и омладине „Васа Стајић“ и деца из Центра за подршку породици „Путоказ“ која постоји у оквиру Фондације „СОС Дечија села Србије“. Пакетиће за ове малишане су припремила даца из спортских друштава из Београда која ће на аеродрому и дочекати своје другаре и дружити се у необичном окружењу и деци занимљивој атмосфери.

                                   osmehnadar

 

У суботу 24. децембра Фондација је спровела прво овогодишње дељење пакетића у којој је обрадовано преко 900 малишана из Куршумлије ( ОШ „Милоје Закић“, ОШ „Коста Војиновић“ ОШ „ Дринка Павловић“ и у просторијама Црвеног крста), Прокупља ( ОШ „ Свети Сава“), Бујановца ( ОШ „Вук С: Караџић“ из Левосоја“), Трговишта и Врања ( ОШ „Вуле Антић“). Захваљујући компанији „Тривит“ из Новог Бечеја која је обезбедила превоз пакетића, Осмеховци су читав дан провели у југоисточној Србији, делили пакетиће и дружили се са малишанима. Дан је био испуњен осмесима, а екипа се вратила пуног срца.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 26 децембар 2016 21:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015